Digitaltryck, en del i vårt nya projekt!

Nytt projekt igång igen! Denna gången ska vi försöka samla in pengar genom att sälja tröjor med ett kul tryck. Det ska givetvis vara ett motiv som handlar om det projekt vi vurmar för. Vi har valt att använda digitaltryck till tröjorna. Det var mest fördelar kändes det som. Kanske undrar du nu vad digitaltryck är? Förklaring följer här…

Moderna tryckmetoder såsom laser och bläckstråletryck är kända som digitaltryck. I digitaltryck, skickas en bild direkt till skrivaren med hjälp av digitala filer såsom PDF-filer. och även från grafikprogram som Illustrator och InDesign. Detta eliminerar behovet av en tryckplåt, som används i offsettryck, vilket kan spara pengar och tid. Här kan du läsa mer eller beställa digitaltryck, elmhultscreentryck.se.

Utan att det är nödvändigt att skapa en tryckplåt, har digitaltryck medfört snabba handläggningstider och utskrift på efterfrågan. Istället för att behöva skriva ut stora, förutbestämda körningar, kan ansökningar göras för så lite som en utskrift. Medan offsettryck fortfarande ofta leder till något bättre kvalitetsutskrifter, arbetas det på digitala metoder i snabb takt, för att förbättra kvalitet och ge lägre kostnader.