Flyttfirma hjälper oss att flytta till Linköping för att starta ett räddningsprojekt!

Jag och min pojkvän tänkte bli sambos och flytta till Linköping. Där kommer vi båda att starta upp ett räddningsprojekt av ett mycket gammal byggnad i närheten. Vi har ringt och bokat ett flyttfirma som ska hjälpa oss få alla våra saker till Linköping. Det har kommit en rad lyckönskningar och tips från alla som bryr sig om oss. Vi har tänkt igenom allt men tänkte dela med oss av några tips innan flyttfirman kommer. Behöver du hjälp att flytta ska du klicka här, flyttfirma i Linköping, flyttexperten.com.

Alla par som går igenom en fas där de bokstavligen känna att de inte kan få nog av varandra. Så småningom, kommer det tillbaka till en punkt där man börjar att vilja ha sin ensamtid igen. Det betyder inte att du älskar den personen något mindre, inte heller att du känner missnöje med relationen – det betyder bara att du är fortfarande du, och du behöver fortfarande ibland ditt utrymme för dig själv.

Det är en bra idé att låta relationen komma till denna punkt innan man sätter båda namnen på ett leasingavtal. Ibland kan återinförandet av personligt utrymme och ensamtid kan skapa friktion hos ett par; en person som kanske kommer att känna sig kvävd, eller försummad, eller kommunikationen fungerar inte när det gäller att uttrycka att du behöver vara ensam, och av vilka skäl. Det är en anpassningsperiod att varje par går igenom någon gång, och de flesta gör det ut på andra sidan ännu gladare och mer anslutna och mer förståelse för varandra, för att inte tala mycket mer uppfyllda på ett hållbart sätt. Det är bara en mycket mindre tryck när du reda ut hur man ger varandra rätt mängd utrymme när du inte redan bor tillsammans.

Det var väl kloka ord iallafall! Nu ska går flyttlasset mot Linköping och vårt projekt!!!

Kommentera