Min vigselring blev sponsrad!

Jag tänkte berätta om en lite annan sponsring denna gång. Eftersom jag är student i två år till men ändå vill gifta mig med min sambo, har min familj sponsrat mig med en vigselring. Jag hade nöjt mig med vad som helst men det blev en väldigt fin ring. Egentligen är det kanske mannen som ska stå för vigselringen men han kommer betala vår smekmånad och även min klänning. Anledningen till att mina föräldrar gick in och sponsrade ringen var att det är en väldigt gammal släktklenod som min mamma ärvt när hon var ung. Ringen har ansetts för fin och dyr för att användas men nu tyckte de att det var dags att den fick se dagens ljus. Jag kommer vara mycket rädd och aktsam om den eftersom den är ovärderlig när man ser till dess historia. Min blivande man har inga problem med att bryta traditioner liksom jag själv. Huvudsaken är att alla blir nöjda! Här kan man köpa en mer modern vigselring, guldshop.com. De har väldigt vackra ringar men jag är så glad att jag får ha mina släktingars historia på mitt finger. Värdet spelar ingen roll, bara känslan! Det kommer bli ett underbart bröllop tror jag! Sponsringen av ringen blev grädde på moset och vi får mer pengar över till annat.

Kommentera