Små bilar till Umeå, för välgörenhet!

Just nu sitter vi som bäst och planerar en träff för bilar i Umeå. Det är inte stora fina jänkare denna gång utan en liten ettrig italienare, Fiat! Alla som har en sådan är välkommen till Umeå och denna utställning för bilar.

Fiat 500 är en ikon av italiensk design och livsstil. Amerikanerna skulle göra större och mer kraftfulla bilar men italienarna tvingades minska på storlek och vikt. Överkomliga priser var naturligtvis en orsak, men för det mesta var det de smala gatorna i Italiens antika städer som krävde en reducerad storlek. Så lätt att känna igen denna ikoniska bil i italiensk film och kultur. Dessa bilar representerar romantik från en annan tid i Italien. Italienarna har en unik metod för att konstruera, de tror att en bra design inte bara ska vara användbar, utan också vacker. Fiat 500 har mer än så, den får dig att le.

Här finns en länk om du är intresserad av nya bilar i Umeå, lindholmsbil.se. Mer info om vår planerade träff för små Fiat-bilar och träffen i Umeå kommer när vi är klara med planeringen.

Kommentera