Biluthyrning i Kalmar, ny sponsor?

Vi har ett projekt på gång nere i Kalmar och vi ska ner dit i helgen för att se om vi kan få tag på nya sponsorer. Eftersom vi inte har tillgång till bil just nu är vi tvungna att kolla om det finns en biluthyrning med bra priser. Kanske kan vi kolla med dem om de vill bli sponsorer. Vi kunde behöva hjälp med transport. Det var länge sedan jag besökte Kalmar så det ska bli intressant att se vad för företag som vuxit fram där de senaste 25 åren. För dig som inte vet något om Kalmar kan jag berätta att det är en stad i sydöstra Sverige med närapå 40 000 invånare i själva staden. Kalmar är en av Sveriges äldsta städer och här finns många historiska byggnader och minnesmärken. Det finns flera hyrbilsfirmor i vår stad men vi har bestämt oss för att kontakta en biluthyrning i Kalmar, tvattcenter. En god vän till mig rekommenderade dem och det låter som en bra tanke. Helt ärligt har jag aldrig behövt använda mig av biluthyrning hittills i mitt liv, men någon gång ska ju vara den första. Det ska bli intressant att se vad detta projektet mynnar ut i. Mer info kommer framöver.