Ett stort ansvar vid anläggningsarbeten

Ett stort ansvar vid anläggningsarbeten i Kalmar och Blekinge

När det kommer till anläggningsarbeten vilar det ett stort ansvar och ett ännu större kunnande på oss från Svensk Entreprenad i Kalmar och Blekinge. Det vill till att vi gör vad vi ska till punkt och pricka för att inte bygget ska få förödande konsekvenser i senare skede. Ett stort ansvarstagande vilar på oss och det gör att vi ständigt behöver vara på hugget och upprätthålla både kvalité och noggrannhet. Vi levererar alltid anläggningsarbeten av högsta kvalité åt kunder i både Kalmar och Blekinge.

 

Samordning för bästa resultat

För att vi på Svensk Entreprenad som ett heltäckande entreprenadföretag gång på gång ska leverera på topp krävs det god kommunikation och ett gott samarbete mellan alla parter. Vi behöver samarbete och samordna alla arbeten för att leverera bästa tänkbara slutresultat. Genom god kommunikation går anläggningsarbetena till på ett smidigt sätt och vi kan nå såväl privatpersoner som företag i Kalmar och Blekinge. Hos oss är det tydliga regler och riktlinjer för vad som gäller för alla anställda vilket ger en lugn och trygg arbetsmiljö.

 

Vi tar ansvar för miljön

Vid varje anläggningsarbete vi utför i såväl Kalmar som Blekinge har vi miljön i åtanke. Vi värnar om vår miljö genom att göra klimatsmarta val. Vi kör inte fler entreprenadmaskiner än vi behöver, vi lastar för att få plats med så mycket som möjligt vid en och samma körning, vi håller oss till lokala leverantörer som leverera material och andra nödvändigheter. Återvinning är också något vi sysslar med och återanvändande av olika produkter. Betydligt mycket mer än man tror går faktiskt att återanvända inom byggbranschen.

 

Högkvalitativa och prisvärda anläggningsarbeten i Kalmar och Blekinge

Tveka inte att höra av dig till oss på Svensk Entreprenad i Kalmar och Blekinge om du vill ha proffs som utför dina anläggningsarbeten. Vi har många års erfarenhet inom branschen och precis de maskiner som krävs för att utföra samtliga tjänster på ett tryggt, prisvärt och smidigt sätt.