Kassaskåp på vårt kontor på Öland.

Vi har ju fått ett litet kontor på Öland och eftersom vi inte är där så ofta behöver vi skaffa ett kassaskåp. Fördelarna med detta är många och här kommer några för dig som undrar.

Det finns sortiment av kassaskåp som kombinerar de mest avancerade digitala teknikerna och materialen. De är tillverkade för att ge:
Omedelbar tillgång till värdeföremål genom att man använder knappsatsen / PIN-teknik. Nu kan du skydda de värdesaker som du brukar lämna ute i det fria, bland annat kreditkort eller de saker som är meningsfulla och unika för dig, såsom personliga dagböcker, kärleksbrev och annat.
Ett digitalt kassaskåp kan erbjuda dig en lättavläst, belyst display och extra ljusstark LED innerbelysning för att ge dig bekväm tillgång till dina värdesaker i en helt mörk miljö.
Omfattande skydd mot brand, fukt och inbrott och du kan nu säkra ett bredare utbud av värdeföremål från både omedelbara och långsiktiga skador. Kassaskåp skyddar dyra föremål såsom smycken, och kan även bevara temperatur- och fuktighetskänsliga tillhörigheter, såsom digitala enheter och pappersdokument.

Här kommer även en länk för dig som behöver ett kassaskåp på Öland, calmarsundslas.se. Det kan vara en mycket bra investering! Vi behöver veta att våra saker är säkra på Öland och då sover vi gott på natten.