Tandblekning i Göteborg, på födelsedagen.

Det jag ska berätta nu är inte någon vanlig sponsring eller ens ett projekt faktiskt. Iallafall inte för någon eller något som är i kris. Jag fyller år snart och får då åka till Göteborg. Jaha, tänker du säkert och var gör man i Göteborg då? Jag ska faktiskt gå till tandläkaren och få göra en tandblekning. Min make tyckte jag kunde få göra något vackert med tänderna eftersom förra gången jag var hos tandläkaren, fick jag dra ut en minst sagt besvärlig visdomstand. Tandblekning går mycket fortare och lättare än att dra bort en tand kan jag lova. Här kan du läsa mer om eller bok tandblekning i göteborg, vasaviktoria. Är du däremot intresserad av visdomständer kommer lite information här.

Visdomständer utgör potentiella problem när de sitter felriktade eftersom de kan positionera sig horisontellt, vinklas mot eller bort från den andra molarer eller vinklas inåt eller utåt. Dålig anpassning av visdomständer kan skada intilliggande tänder, käkbenet och nerver. Visdomständer som lutar mot de andra kindtänderna gör dessa tänder mer utsatta för röta genom inneslutning plack och skräp.

Tänder som förblir helt eller delvis inneslutna i den mjuka vävnaden eller käkbenet kan påverkas. Visdomständer som endast delvis tillåter en öppning för bakterier att komma runt tanden och orsaka en infektion, vilket resulterar i smärta, svullnad, käken stelhet och allmän sjukdom. Delvis utbröt tänder är också mer benägna att karies och tandköttsproblem eftersom deras svåråtkomliga läge och besvärliga positionering gör tandborstning och tandtråd svårt.